3 daagse life & business retraite op Texel voor ondernemers

NIEUWE INZICHTEN, FOCUS EN EEN HELDERE KOERS

Met twee ervaren coaches werken aan de volgende stap van jouw bedrijf. 

Even weg van alles. Volledige onderdompeling. Geen afleiding. Terugkomen met nieuwe inzichten, focus én een heldere koers. 

Werken aan je bedrijf én werken aan jezelf.

Drie dagen lang persoonlijke begeleiding en aandacht van een ervaren businesscoach en een deskundige zijnscoach. De ultieme combinatie van kennis, ervaring en feedback.

Voor ondernemers die willen winnen in de business zonder te verliezen in het privéleven.

herken jij
Het volgende?

# 1

Jouw waan van de dag is groot. Je werkt hard in het bedrijf. Het werken aan het bedrijf schiet er steeds bij in. 

Je hebt moeite om focus te vinden en te bepalen welke richting je op wilt met jouw bedrijf.

Je wilt sparren over de opties en mogelijkheden. De juiste keuzes maken. Focus aanbrengen.

 

# 2

Je loopt al een tijd met onrust. Het gevoel dat je vastzit. Moeite met het maken van de wezenlijke keuzes. Thuiskomen met weinig energie. Men klaagt dat je chagrijnig bent en te hard werkt. Op de zaak neemt je creativiteit en daadkracht af. Je hebt lang gedacht dat nog harder werken de oplossing is.

Wordt het niet tijd om het anders aan te pakken?

# 3

Je bent een drukke ondernemer en hebt veel op je bord liggen. Het is lastig even helemaal los te komen van je dagelijks leven. De vele dingen die ‘moeten’, die constant doorgaan.

Terwijl diep van binnen je weet dat juist even afstand nemen van alles heel goed voor je is.

waar GAAN WE mee aan de slag
tijdenS de retraite

KOERS & STRATEGIE

Wat worden jouw doelen en ambities die jou motiveren? 

Waar ga je voor? Welk verschil in de markt wil je maken? Hoe wil dat jouw bedrijf gezien en ervaren wordt?

Welke strategie past het beste bij jou als ondernemer?

Kortom: helderheid over de koers en richting van jouw onderneming.

Want zonder doelen en ambities doet je maar wat.

AANGESCHERPTE FOCUS &
DAADKRACHTIGE ACTIES

Prioriteiten stellen en echte keuzes maken. Wat ga je doen en van welke activiteiten neem je afscheid. 

Afrekenen met gedoe, intern geneuzel en onnodige discussies. Van managen naar leidinggeven.

Focus uitsluitend nog op zaken die voor jou belangrijk zijn. 

Want resultaat = focus – afleiding.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Reflecteren op jezelf. Zaken aankijken in plaats van wegkijken.

Stel je voor hoe vrij het voelt als je je niet laat leiden door je eigen belemmerende gedachten en gewoontes. Mentale vrijheid zorgt voor flexibiliteit in je hoofd. Je kunt beter met tegenslag omgaan.

Zodat jij groeit als ondernemer én als mens. 

Opladen
OP TEXEL

De 3-daagse retraite vindt plaats op Texel. 

Woensdag melden bij de boot. Vrijdag weer terug op koers. 

Twee zeer ervaren coaches.

Samen met drie anderen ondernemers.

Unplugged. 

Off-line. 

Los van de waan van de dag.

Werken en overnachten op een mooie locatie.

Kop in de wind in de Texelse natuur.

100% no-nonsense.

0% zweverig.

€ 2.995,- excl. BTW.

Data: 

20 – 21 – 22 april 2022 (vol geboekt)

15 – 16 – 17 juni 2022

*incl. verblijfkosten, trainingslocatie en vervoer op het eiland

 

SAmen met
anderen ondernemers

De retraite doe je samen met drie tot vijf anderen ondernemers.

Drie dagen samen zijn met gelijkgestemden. 

Leren van elkaar.

Elkaar inspireren.

Vergroten van je kennis en je netwerk.

Herkenning van elkaars vraagstukken.

En uiteraard fun!

De ideale combinatie met zijnscoach
Helena de Ridder

Ivo en Helena. Een ideale combinatie van een ervaren businesscoach en een deskundige zijnscoach. Allebei ruime ervaring in het ondernemerschap.

Helena de Ridder (1971) is Zijnscoach, ondernemer en is sportief (zeilen, hockey & paardrijden). Zij coacht ondernemers en directieleden in bewustzijn. Helena heeft Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gestudeerd en is (mede) oprichter van de Dutch Quality Group. 

In 15 jaar leerde zij alle facetten van het ondernemerschap kennen. Ze weet wat het is om leiderschap te tonen in een snel groeiende internationaal opererende onderneming. Ze verkocht haar aandeel om zich te richten op haar andere passie: anderen te laten ervaren hoe het is om te leven en werken vanuit wie ze ten diepste zijn. Scherpzinnig analyseren, snel tot de kern komen of juist luchtig begeleiden.

Helena kan uitstekend een situatie aanvoelen. Haar aanpak kenmerkt zich als effectief en down-to-earth. Ze is van nature nieuwsgierig, bevlogen en heeft verstand van zakendoen. Haar levensdoel is zich inzetten voor een bewustere wereld. Door bewustwording kan je het leven anders aan ervaren er ontstaat een ander zicht, nieuwe perspectieven. Ondernemers die verder willen in hun werk én leven vinden in Helena een goede gesprekspartner. 

In 2005 richtte Helena samen met drie anderen de Dutch Quality Group op. DQG maakt de wereld graag een beetje mooier met designproducten die met oog voor detail en kwaliteit zijn ontworpen en samengesteld. Ze ontwikkelen en fabriceren twee succesvolle meubelmerken Design On Stock en EYYE op hun eigen productielocatie in Nederland.

 

Ondernemers
over de resultaten van de retraite

Zelden zo’n fijn mens ontmoet met de gave snel en eerlijk inzicht te geven in wat er écht moet gebeuren of veranderen om je persoonlijke & zakelijke doelstellingen te behalen. Positief confronterend op een begrijpelijke, respectvolle en humorrijke manier. Nooit ongemakkelijk en heel effectief.

Victor De Reuver CEO

Praktische inzichten op een prikkelende manier presenteren is een kunst. Ivo beheert die kunst als geen ander.’

Jos Burgers Bestsellerauteur en veelgevraagd spreker

Ivo weet een geweldige balans te vinden tussen vragen stellen en ook input geven. Niks zweverig, lekker concreet en ‘to the point’. Hij is een scherpe sparringpartner. Een aanrader, gewoon doen!

Roelof Westerbeek Algemeen Directeur LBS Emmen BV

Ivo is een wijze en innemend man die zijn (praktische) talenten gebruikt om mensen echt verder te helpen. Door zijn persoonlijke aanpak brengt hij mensen en organisaties naar een nieuw level. Hij weet snel tot de kern door te dringen en helpt je met het creëren van oplossingen die verder gaan dan je zou verwachten.

Guido Mangnus Ondernemer

‘Ivo is een aanrader!’

Frank de Jong Directeur/eigenaar

Ivo, bedankt voor de enorm fijne gesprekken. Je hebt een punt geraakt waar ik ongemerkt al ruim vier jaar mee worstel in mijn bedrijf en wat nog nooit iemand zo concreet en zo mooi aangestipt heeft. We gaan er weer volle bak voor!

Jeroen – Ondernemer

Aanscherpen van mijn plannen. Helder krijgen wat ik werkelijk wil bereiken. Een strakke propositie neerzetten. En kiezen! Ivo is een inspirator, na 1 uurtje ‘ballen’ ga je vol energie de deur weer uit.

Joyce Rademaker Directeur/Eigenaar F&J Webcreation

Ivo is een geweldige coach, zowel voor business ontwikkeling als ook voor persoonlijke ontwikkeling. Hij weet op een mooie manier de vinger op de zere plek te leggen en bied concrete handvatten hoe hier mee om te gaan.

Vincent Berkhout COO

Zelden zo’n fijn mens ontmoet met de gave snel en eerlijk inzicht te geven in wat er écht moet gebeuren of veranderen om je persoonlijke en/of zakelijke doelstellingen te behalen. Positief confronterend op een begrijpelijke, respectvolle en humorrijke manier. Nooit ongemakkelijk en heel effectief. Bedankt Ivo.

Victor de Reuver Algemeen Directeur

Ivo is een ervaren sparringpartner, die door de juiste vragen te stellen, je bepaalde zaken laat inzien zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Dit doet hij respectvol en met humor en als het moet confronterend.

Tobias Sikkema Ondernemer

Ivo schept de voorwaarden om dichter bij jezelf te komen. Al wandelend in de natuur en door de oprechte gesprekken leer je de drijfveren kennen die er voor jezelf echt toe doen. Het is vertragen om vervolgens met nieuwe energie verder te gaan.

Jos Koopman Directeur ForFarmers NV

Ivo heb ik als een scherpe, integere en recht door zee man mogen leren kennen. In een relatief korte tijd weet hij de (pijn)punten te benoemen waardoor ik grote stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling hebt gemaakt. En na een wandeling door de Weerribben maakt dat je met een heldere geest weer huiswaarts gaat.

Arianne Wondergem Ondernemer

Ivo heeft een enorme bagage in het coachen van mensen om met hun bedrijf commercieel sterker te worden. Met zijn hands on, bak aan ervaring en doortastendheid legt hij de vinger met een enorme dosis humor en nuchterheid op de juiste plek.

Michel Kolenbrander Ondernemer De Plekkenmakers

‘Ivo zorgt voor krachtige reality check. Hij schudt de boel wakker.’

Eva Klein-Giorgi Directeur-bestuurder

Ik heb Ivo gevraagd toen ik op een tweesprong zat met mijn bedrijf. Of verder groeien met meer personeel of niet. Ivo legt heel duidelijk en prettig zaken bloot die je soms zelf niet (meer) ziet. Ook qua positionering en pricing heb ik veel aan Ivo’s expertise gehad. Ik heb Ivo als zeer prettig ervaren. No-nonsense en met praktische tips.

Arnoud Kuipers Ondernemer 123Aftersales

‘Keuzes maken:  soms vanuit het hoofd, soms vanuit het hart. Waar ga ik het verschil maken? Ivo is geweldige coach.’

Wilbert Leermakers Verkoopdirecteur

Ivo is geen coach van 13 in een dozijn. Ivo heeft mij met mijzelf geconfronteerd en daarmee mijn ontwikkelproces ingang gezet.  Hij is een taalvirtuoos. Altijd is hij op zoek naar de juiste en meest impactvolle wijze van het formuleren van een situatie of advies.

Johan Mulder HR directeur IJB Groep B.V.
Meld je direct aan voor de 3 daagse
life & business retraite op Texel

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.