Personal coach voor ondernemers

Als personal coach krijg ik vaak de vraag: wat is een coach en hoe zit een coaching bij jou eruit? Ik leg je graag uit wat ik doe als coach en hoe een coaching eruit ziet.

Misschien denk je: Wat gaat een coach mij als ondernemer brengen? Is een coach wat voor mij? Hoe snel verdien ik mijn investering in een coach terug? Bijna al mijn coach klanten hebben deze gedachten gehad, maar nadat zij ervaren hebben hoe het is om echt goed gecoacht te worden weten zij als geen ander dat hun leven na een succesvol coaching traject aanzienlijk succesvoller en gelukkiger is.

Tientallen ondernmers zijn jou voorgegaan. Zij zeggen allemaal achteraf dat ze dit veel eerder in hun carrière hadden moeten doen. 

Wat is personal coaching?

Coaching betekent even weg van alles. Geen afleiding. Persoonlijke aandacht. Sterker terugkomen. Het resultaat van coaching in één woord: helderheid. Zodat je meer focus, meer rust, meer plezier, betere relaties en meer vrijheid krijgt.

Als personal coach richt ik mij op ondernemers en directeuren die willen sparren met een onafhankelijk klankbord over hun dilemma’s. Ik heb in mijn rol als coach geen belangen in jouw situatie en ben een veilige plek om alles te kunnen bespreken.

Het doel van coaching is ook jou als ondernemer en/of directeur een volgende stap te laten zetten jouw persoonlijke ontwikkeling. Als coach heb ik 16 jaar ervaring.

Het coachtraject voor ondernemers; een-op-een sessies

Coaching bij mij vindt plaats in het mooiste natuurgebied van Nederland: De Weerribben. Voor coaching ben je welkom om 09.00 uur of om 13.00 uur. De coaching duurt één dagdeel. In mijn rol als personal coach vind ik het belangrijk dat wij de tijd voor elkaar hebben. 

De coaching gaat altijd door. Want slecht weer bestaat niet. Wel slechte kleding. Voorafgaand aan de coaching krijg je van mij als coach een intake. Indien gewenst heb je tussentijds met mij als coach contact via Whatsapp, mail of telefoon. 

Een coachingstraject heeft een doorlooptijd van ongeveer een jaar. Wij ontmoeten elkaar zes tot acht keer voor persoonlijke coaching.

6 redenen om met een personal coach aan de slag te gaan.

1. Een coach is een sparringpartner. Een coach gaat met je in gesprek maar praat niet met je mee. Coaching zorgt ervoor dat je eerlijke feedback krijgt.

2. Een coach inspireert. Een coach geeft food for thought. Coaching laat je anders denken over je dilemma’s, over je uitdagingen, over je toekomst maar vooral over jezelf.

3. Een coach is een vertrouwensman. Alles wat je vertelt bij een coach blijft bij de coach. Coaching biedt volledige vertrouwelijkheid waardoor je alles kunt zeggen wat je wilt zeggen.

4. Een coach is een stok achter de deur om die resultaten te behalen die jij graag wilt. Coaching is ook motivatie en je aanspreken op jouw gedrag.

5. Een coach is een spiegel. Een coach laat zien wat jij niet ziet. Een coach benoemt jouw gedrag. Coaching zorgt ervoor dat jij persoonlijk groeit door aangescherpte vaardigheden en/of nieuwe inzichten.

6. Een coach neemt je mee naar buiten. Coaching sessies die buiten in de natuur plaatsvinden leveren meer energie en resultaat op dan coaching sessies die binnen gehouden worden. Coaching is bewegen. Letterlijk en figuurlijk. Slecht weer bestaat niet. Wel slechte kleding.

 

Verder praten?

WhatsApp chat