Wordt het tijd om het anders aan te pakken?
0
Jaar ervaring als coach
0
Jaar ondernemer
0
% no nonsense
0
% zweverig

zoek jij een ervaren business coach in Zwolle?

Je bent een succesvolle ondernemer.

Je wilt verder in je werk én in je leven. Maar je kop zit te vol, er is te weinig focus en je belangrijkste relaties krijgen te weinig aandacht.

Hoe succesvol je ook bent. Je loopt al een tijdje vast.

Daarom zoek je een business coach in de omgeving Zwolle waarmee jij kunt sparren op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. 

Onafhankelijk. Frisse blik van buiten.

Ik durf wel te zeggen dat ik in één ding heel goed ben. 

Dat is alles helder maken.

Zodat jij (weer) weet wat jou te doen staat.

Het resultaat? Meer focus, meer plezier en rust in je kop

Mijn coaching is 100% no-nonsense, 0% zweverig.

Alles wat ik als business coach Zwolle voor je doe, leidt altijd tot groei – in alle opzichten.

Géén verhalen uit het boekje, rigide stappenplannen of bullshit theorie.

Zakelijke coach
in Zwolle

Ik ben niet van business model canvas, businessplan op 1 A4, OGSM of allerlei andere modellen. Begrijp me goed. Maar ik hou niet van plannen schrijven. Ik ben er voor de ondernemers die willen sparren met een ervaren coach over hun dilemma’s, uitdagingen en vraagstukken op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. 

Niet om plannen te schrijven. 

Mijn kracht is om jou als business coach Zwolle te helpen regie pakken over jouw zakelijke en persoonlijke leven. Ik help jou leiderschap te tonen. Allereerst naar jezelf. Om vervolgens dat te doen naar relaties om je heen. 

Met als doel: helderheid, rust in je kop en zin in de dag! 

Kijk
hoe ik coach

Ivo: ‘Mijn aanpak zit vooral aan de no-nonsense kant. Ik help ondernemers bij het zetten van een volgende stap. De verstandige ondernemer is de ondernemer die zich laat helpen. Ik heb ervaren dat veel ondernemers lang wachten met het inschakelen van een coach. Dat komt omdat ze zich vasthouden aan: ‘Ik wil het zelf doen’. Dat is ook de reden dat ze zijn gaan ondernemen, dat is ook de reden waarom ze aan het begin van hun ondernemerschap succesvol zijn geworden. (…) Als je dan een tijdje onderweg bent, zit er soms een gat tussen droom en werkelijkheid. Ook de ondernemer – hoe succesvol hij of zij ook is – loopt weleens vast. Dan kan een coach je helpen om dat los te trekken.’

 

No-nonsense
100%
To the point
100%
Helderheid
100%
Zweverig
0%

Wat is een
business coach?

Coaching betekent even weg van alles.

Geen afleiding. Echte aandacht. Sterker terugkomen. 

Sparren met een onafhankelijk klankbord die wel met je in gesprek gaat, maar niet met je meepraat.

Het resultaat van mijn coaching in één woord: helderheid. Zodat je als ondernemer meer focus, meer rust, meer plezier, betere relaties en meer mentale vrijheid ervaart.

Als business coach richt ik mij op MKB ondernemers, freelancers en solopreneurs. Ik hou van deze mensen.

Ik heb in mijn rol als coach geen belangen in jouw situatie en ben ik een veilige plek om alles te kunnen bespreken.

Het doel van mijn coaching is om scherp te krijgen wat jouw werkelijke doelen zijn. De regie (weer terug) te pakken op jouw zakelijke en persoonlijke leven.

Met 18 jaar ervaring als business coach Zwolle ben ik een zeer ervaren in mijn vak.

De coaching vindt plaats op een heerlijke plek in de Kop van Overijssel. Uit de drukte. Zonder afleiding. Op 25 minuten rijden vanaf Zwolle

No-nonsense
100%
To the point
100%
Helderheid
100%
Zweverig
0%

Waarom een
business coach in Zwolle inschakelen?

#1

Een business coach Zwolle is een klankbord. 

Een coach gaat met je in gesprek maar praat niet met je mee. 

Coaching zorgt ervoor dat je als ondernemer heldere feedback krijgt.

# 2

Een business coach brengt andere gedachten in. 

Food for thought. 

Coaching laat je anders denken over je vragen, over je uitdagingen, over je toekomst, maar vooral over jezelf als ondernemer. 

# 3

Een business coach is een vertrouwensman. 

Alles wat je vertelt bij een coach blijft bij de coach. 

Coaching biedt volledige vertrouwelijkheid waardoor je alles kunt zeggen wat je wilt zeggen.

# 4

Een business coach is jouw stok achter de deur om die resultaten te behalen die jij graag wilt bereiken. 

Coaching is naast motivatie, ook aanspreken op jouw gedrag.

#5

Een business coach Zwolle is een spiegel. 

Een coach laat zien wat jij vanzelf niet ziet. 

Coaching zorgt ervoor dat jij persoonlijk groeit door aangescherpte vaardigheden en/of nieuwe inzichten.

# 6

Een business coach laat jou bewegen. Letterlijk en figuurlijk.

Mijn coaching sessies vinden (voor een deel) buiten plaats. Midden in de natuur op 20 minuten rijden vanaf Zwolle. 

 Slecht weer bestaat niet. Wel slechte kleding.

Het coachingstraject
1-op-1 sessies

Ik begeleid vooral ondernemers. Mensen waarvan visie, daadkracht en creativiteit wordt verwacht.

Ik spiegel je wat ik zie, luister scherp naar je woorden en geef je terug wat ik hierbij voel.

Zo help ik je als business coach Zwolle vooruit naar die stap die je tot nu toe niet in je eentje kon zetten.

We maken eerst kennis. Want tussen jou en mij moet een klik zijn. Als die er is spreken we aantal sessies af. We trekken een tijdje met elkaar op. Meestal zien we elkaar zo’n 1 keer per 2 maanden en ben ik telefonisch altijd voor je bereikbaar. 

Zo houden we de lijnen kort, open en helder.

Soms schakel ik ook andere professionals in als aanvulling op mijn sessies.

Je betaalt een vast bedrag. Dan weet je precies waar je aan toe bent. En achteraf is er geen verassing. Helder toch? Voor sommige ondernemers ben ik in de jaren daarna ook nog steeds hun klankbord. Tijdens het intakegesprek hebben we het erover wat het beste bij jou past en wat er moet gebeuren om je een stap verder te krijgen in je leven.

Mijn
werkplek
Onderdelen van het
business coaching traject

Inzicht 

Als je ander resultaat wilt bereiken dan je nu bereikt dan moet je ongetwijfeld iets veranderen. 

Wat je écht moet veranderen, verkrijg je door inzicht. Bevragen, observeren, spiegel voorhouden. 

Tot de essentie komen. 

Alles begint met inzicht.

 

Veranderen

Focus op wat jij wilt en écht belangrijk is. 

Door doelen te stellen en een heldere strategie te kiezen. En door échte keuzes maken. Door je eigen angsten en blokkades onder ogen te zien.

En door één keer vaker opstaan dan vallen. 

In mijn rol als business coach Zwolle ga je helpen.

Oogsten

Dat gaat vanzelf. Tenminste als je focus houdt. Jouw strategie blijft volgen. Jouw stip op de horizon voor ogen houdt. 

En jezelf niet teveel laten afleiden. Want Resultaat = Focus – Afleiding

Ik zal je motiveren om vol te houden. 

En je er op aanspreken als het moet.

Ondernemers
over de resultaten van mijn coaching

Ik heb Ivo gevraagd toen ik op een tweesprong zat met mijn bedrijf. Of verder groeien met meer personeel of niet. Ivo legt heel duidelijk en prettig zaken bloot die je soms zelf niet (meer) ziet. Ook qua positionering en pricing heb ik veel aan Ivo’s expertise gehad. Ik heb Ivo als zeer prettig ervaren. No-nonsense en met praktische tips.

Arnoud Kuipers Ondernemer 123Aftersales

Ivo is een wijze en innemend man die zijn (praktische) talenten gebruikt om mensen echt verder te helpen. Door zijn persoonlijke aanpak brengt hij mensen en organisaties naar een nieuw level. Hij weet snel tot de kern door te dringen en helpt je met het creëren van oplossingen die verder gaan dan je zou verwachten.

Guido Mangnus Ondernemer

Zelden zo’n fijn mens ontmoet met de gave snel en eerlijk inzicht te geven in wat er écht moet gebeuren of veranderen om je persoonlijke & zakelijke doelstellingen te behalen. Positief confronterend op een begrijpelijke, respectvolle en humorrijke manier. Nooit ongemakkelijk en heel effectief.

Victor De Reuver CEO

Praktische inzichten op een prikkelende manier presenteren is een kunst. Ivo beheert die kunst als geen ander.’

Jos Burgers Bestsellerauteur en veelgevraagd spreker

Aanscherpen van mijn plannen. Helder krijgen wat ik werkelijk wil bereiken. Een strakke propositie neerzetten. En kiezen! Ivo is een inspirator, na 1 uurtje ‘ballen’ ga je vol energie de deur weer uit.

Joyce Rademaker Directeur/Eigenaar F&J Webcreation

Ivo, bedankt voor de enorm fijne gesprekken. Je hebt een punt geraakt waar ik ongemerkt al ruim vier jaar mee worstel in mijn bedrijf en wat nog nooit iemand zo concreet en zo mooi aangestipt heeft. We gaan er weer volle bak voor!

Jeroen – Ondernemer

‘Keuzes maken:  soms vanuit het hoofd, soms vanuit het hart. Waar ga ik het verschil maken? Ivo is geweldige coach.’

Wilbert Leermakers Verkoopdirecteur

‘Ivo is een aanrader!’

Frank de Jong Directeur/eigenaar

Ivo is een ervaren sparringpartner, die door de juiste vragen te stellen, je bepaalde zaken laat inzien zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Dit doet hij respectvol en met humor en als het moet confronterend.

Tobias Sikkema Ondernemer

Ivo schept de voorwaarden om dichter bij jezelf te komen. Al wandelend in de natuur en door de oprechte gesprekken leer je de drijfveren kennen die er voor jezelf echt toe doen. Het is vertragen om vervolgens met nieuwe energie verder te gaan.

Jos Koopman Directeur ForFarmers NV

Zelden zo’n fijn mens ontmoet met de gave snel en eerlijk inzicht te geven in wat er écht moet gebeuren of veranderen om je persoonlijke en/of zakelijke doelstellingen te behalen. Positief confronterend op een begrijpelijke, respectvolle en humorrijke manier. Nooit ongemakkelijk en heel effectief. Bedankt Ivo.

Victor de Reuver Algemeen Directeur

Ivo weet een geweldige balans te vinden tussen vragen stellen en ook input geven. Niks zweverig, lekker concreet en ‘to the point’. Hij is een scherpe sparringpartner. Een aanrader, gewoon doen!

Roelof Westerbeek Algemeen Directeur LBS Emmen BV

Ivo heeft een enorme bagage in het coachen van mensen om met hun bedrijf commercieel sterker te worden. Met zijn hands on, bak aan ervaring en doortastendheid legt hij de vinger met een enorme dosis humor en nuchterheid op de juiste plek.

Michel Kolenbrander Ondernemer De Plekkenmakers

‘Ivo zorgt voor krachtige reality check. Hij schudt de boel wakker.’

Eva Klein-Giorgi Directeur-bestuurder

Ivo is geen coach van 13 in een dozijn. Ivo heeft mij met mijzelf geconfronteerd en daarmee mijn ontwikkelproces ingang gezet.  Hij is een taalvirtuoos. Altijd is hij op zoek naar de juiste en meest impactvolle wijze van het formuleren van een situatie of advies.

Johan Mulder HR directeur IJB Groep B.V.

Ivo heb ik als een scherpe, integere en recht door zee man mogen leren kennen. In een relatief korte tijd weet hij de (pijn)punten te benoemen waardoor ik grote stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling hebt gemaakt. En na een wandeling door de Weerribben maakt dat je met een heldere geest weer huiswaarts gaat.

Arianne Wondergem Ondernemer

Ivo is een geweldige coach, zowel voor business ontwikkeling als ook voor persoonlijke ontwikkeling. Hij weet op een mooie manier de vinger op de zere plek te leggen en bied concrete handvatten hoe hier mee om te gaan.

Vincent Berkhout COO
wil jij mijn updates
ontvangen?

Dat zijn mijn keiharde beloftes aan jou

Voornaam

E-mailadres

Hulp van een business coach in Zwolle?

Neem dan contact met me op. Laten we beginnen met een kop koffie. Daarna kijken we verder. Eerst maar eens kennismaken.

Deal?