Wil jij de samenwerking binnen jouw directieteam versterken?

COACHING VOOR DIRECTIETEAMS

EXECUTIVE COACHING VOOR MANAGEMENTTEAMS

Samen vormen jullie het directie- of managementteam. De uitdagingen waar jullie voor staan zijn groot. Jullie werken hard in het bedrijf. Het werken aan het bedrijf schiet er steeds bij in. De waan van de dag is leidend.

Niet alles wordt meer écht gezegd en moeilijke onderwerpen worden ontweken. Er is soms strijd. Zitten jullie nog wel op één lijn? Welke issues spelen er? Iedereen lijkt zijn of haar eigen doelen te hebben. Er is te weinig teamgevoel. Jullie werken niet meer écht aan hetzelfde. Zou iemand weleens denken om te stoppen met de samenwerking?

Diep van binnen weten jullie dat even uit de waan van de dag stappen heel goed voor jullie is. Met elkaar vernieuwd in gesprek gaan. Om nieuwe richtingen te vinden. Voor de zaak. En voor elkaar.

Jij wilt tijd vrijmaken om met jouw directieteam te werken aan de toekomst. Even weg van alles. Uit de waan van de dag. Geen afleiding. Echte aandacht voor elkaar. In een veilige setting boven tafel krijgen wat besproken moet worden. Overdag hard werken. In de avond ontspannen en samen lekker eten. Elkaar op een dieper niveau leren kennen.

Jij wilt met je team sparren over de uitdagingen in de business. De juiste keuzes maken. Focus aanbrengen. De strategie aanscherpen.

Terugkomen met nieuwe inzichten, concrete afspraken én een heldere koers. Helderheid over wat er moet gebeuren om als directie succesvol te kunnen blijven samenwerken.

Hierbij kan jij de hulp van een ervaren professional goed gebruiken.

Tijd voor executive coaching van het directieteam?

Ik organiseer zgn. BusinessBreaks voor directieteams en managementteams die willen winnen in de business zonder elkaar te verliezen.

 

Benieuwd naar zo'n businessbreak?