Wordt het tijd om het anders aan te pakken?

⊕ Coaching voor Ondernemers en Directeuren.

⊕ 45 minuten vanaf Assen.

⊕ 20+ jaar ervaring.

⊕ 100% no-nonsense, 0% zweverig.

⊕ Coaching voor Ervaren Ondernemers en Directeuren.

⊕ 40 minuten vanuit Drenthe.

⊕ 20 +jaar ervaring als coach.

⊕ 100% no-nonsense, 0% zweverig.

ZOEK JIJ EEN COACH
DIE JOUW UITDAGINGEN ALS ONDERNEMER BEGRIJPT?

Ondanks jouw ervaring ben je op een punt gekomen dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Het is tijd om eens te sparren met iemand die belangeloos en tegengas durft te geven.

Je zoekt een stevige gesprekspartner die snapt hoe het ondernemerschap werkt.

Mijn coaching is 100% no-nonsense, 0% zweverig.

WAAR LOOP JIJ TEGENAAN
ALS DRENTSE ONDERNEMER OF DIRECTEUR?

Je staat er soms alleen voor

In jouw omgeving heb je niet echt iemand waarbij je vrijuit kunt praten over jouw zakelijke en/of persoonlijke strubbelingen.

Je twijfelt over de richting van jouw bedrijf en die van jezelf. Je staat op een kruispunt. Wat wordt jouw volgende stap?

Er ontbreekt een duidelijke focus en richting. Het gevoel dat je vastzit ben je helemaal zat.

Je zoekt naar een coach gespecialiseerd in ondernemerschap, iemand wie je kunt sparren over jouw uitdagingen zonder vage coachtaal.

Je gaat door een lastige periode

Voor de buitenwereld lijkt het alsof je alles goed voor elkaar hebt. Een fijn gezin, lekker huis, een mooie auto voor de deur… paar keer per jaar op vakantie, geen financiële zorgen.

Maar jij weet beter: achter de schermen ervaar je klachten. Je voelt onrust, je bent aan het piekeren. Pijn in je lijf?

De situatie waarin je nu zit, wil je veranderen.

Je verlangt ernaar (weer) volop te kunnen genieten van het ondernemerschap en een betere balans te vinden tussen zakelijk succes en persoonlijk welzijn.

Je weet het even niet zo goed

De zaak draait goed, dat is niet het probleem.

Toch zijn er situaties die je lastig vindt. Je loopt vast in bepaalde relaties. Het kan zijn dat je botst met een van je collega’s, aandeelhouders, zakenpartners of dat het thuis niet lekker loopt.

Dat zorgt voor onrust en daar moet je vanaf.

Het is tijd om eerlijk en open naar jezelf te zijn. Je verlangt naar helderheid voor jezelf.

Ja, het is tijd!
om te sparren met een business coach drenthe

Een business coach Drenthe kan je helpen navigeren door uitdagende fasen in je ondernemerschap en/of leven. 

Ik ben een ervaren ondernemerscoach waarmee jij kunt sparren op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Iemand die met jou in gesprek gaat, maar niet met jou meepraat. Frisse blik van buiten. 

Mijn coaching is 100% no-nonsense, 0% zweverig.

Alles wat ik als  business coach Drenthe voor je doe, leidt altijd tot helderheid – op alle fronten. 

Géén verhalen uit het boekje, rigide stappenplannen of bullshit theorie. 

Het resultaat? Meer plezier, meer vrijheid en rust in je hoofd.

business coach Drenthe
voor persoonlijke groei

Ondernemers en directeuren komen niet bij mij om te leren ondernemen, maar voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben een coach voor ondernemers en directeuren die:

→ in een uitdagende fase van hun bedrijf of leven zijn gekomen.

→ vastlopen in hun eigen gedachten.

→ steeds tegen hetzelfde aanlopen.

→ hun persoonlijk leiderschap willen ontwikkelen

→ willen reflecteren op hun eigen functioneren.

→ gedoe ervaren in de samenwerking met compagnons of ‘ingewikkelde’ medewerkers.

→ overwegen om hun bedrijf te verkopen.

→ op zoek zijn naar diepgang en zingeving.

Voor de ondernemer en directeur die wil sparren met een ervaren business coach Drenthe over hun dilemma’s en gedoe op zakelijk en/of persoonlijk vlak.

Van mens tot mens. Van zaken doen tot zingeving.

sparringpartner
voor ondernemers in Drenthe

Coaching betekent even weg van alles. Geen afleiding. Echte aandacht. Sterker terugkomen. Sparren met een onafhankelijk klankbord die wel met je in gesprek gaat, maar niet met je meepraat.

Tijdens de coaching bespreken we de situaties die jij als lastig, ongemakkelijk of ingewikkeld ervaart. Waar beelden over hoe ‘het’ moet jou in de weg zitten om vrij te ondernemen én te leven. Ik deel graag mijn eigen ervaringen om je te helpen de voor jou meest passende weg te vinden. Aan het einde van het coachingstraject heb je een hoop bullshit ontmanteld en staat de deur open om (weer) te ondernemen zoals jij dat wilt.

Met 20+ jaar ervaring als business coach Drenthe ben ik een zeer ervaren in mijn vak.

De coaching vindt plaats op een heerlijke plek in de Kop van Overijssel. Uit de drukte. Zonder afleiding. Op 30 minuten rijden vanuit de provincie Drenthe.

Ik zou niet langer wachten…

NO-NONSENSE
100%
TO THE POINT
100%
HELDERHEID
100%
ZWEVERIG
0%

Het coachingstraject
1-op-1 sessies

Ik begeleid vooral ondernemers en directeuren. Mensen waarvan visie, daadkracht en creativiteit wordt verwacht. Ik spiegel je wat ik zie, luister scherp naar je woorden en geef je terug wat ik hierbij voel. Zo help ik je als ondernemerscoach Drenthe vooruit naar die stap die je tot nu toe niet in je eentje kon zetten.

Ik maak graag eerst kennis met je. Want tussen jou en mij moet een klik zijn. Als die er is spreken we aantal sessies af. We trekken een tijdje met elkaar op. Meestal zien we elkaar zo’n 1x per 3 weken, en ik sta de rest van de week telefonisch voor je klaar. De meeste trajecten duren zo’n 4 à 5 maanden, en voor sommige ondernemers ben ik ook nog daarna hun klankbord. Soms zijn de veranderingen die aanstaande zijn, of waar je middenin zit zo groot, dat een jaartraject beter bij je past.

Je betaalt een vast bedrag. Dan weet je precies waar je aan toe bent. En achteraf is er geen verassing. Helder toch?

Helder toch?

IK coach met de
Ivo-methode

Inzicht

Als je steeds tegen hetzelfde aanloopt dat jou niet meer dient, moet je ongetwijfeld iets veranderen in je denkwijze, acties en gedrag.

Echt begrijpen wat je moet veranderen, dat verkrijg je door inzicht.

Begrijpen, doorgronden, tot de kern komen; daar beginnen we mee.

Alles begint met inzicht.

 

Veranderen 

Veranderen betekent helderheid krijgen op jouw belemmerende overtuigingen, negatieve gedachten en niet-dienende patronen.

Het betekent bewust worden van wie je bent, het kiezen van de juiste mindset en het aanleren van nieuwe vaardigheden.

Als ondernemerscoach ga ik je helpen.

Oogsten

Het oogsten gaat eigenlijk vanzelf. Tenminste als je bewust blijft. Jouw strategie blijft volgen. Jouw doel voor ogen houdt.

En jezelf niet teveel laten afleiden. Want Resultaat = Focus – Afleiding.

Als business coach zal ik je motiveren om door te zetten en ik zal je aanspreken als dat nodig is. 

zakelijke coaching

wat levert het op?

Wat levert zakelijke coaching jou op?

Persoonlijk Leiderschap: Coaching helpt je om inzicht te krijgen in je sterke punten, zwakke punten, waarden, overtuigingen en gedragspatronen, waardoor je beter begrijpt wie je bent en waarom je bepaalde keuzes maakt.

Beter in relaties: Coaching maakt je een mooier en bewuster mens, wat leidt tot sterkere relaties om je heen, vooral met jezelf.

Rust in je hoofd: Door even stoom af te blazen, kun je helder nadenken en jezelf zijn.

Eerlijk advies: Als neutrale sparringpartner biedt een coach inzicht in het ondernemerschap en geeft eerlijk advies over jouw volgende stap.

Overzicht zonder directe beslissingen: Je bekijkt jezelf en je bedrijf van een afstand, krijgt overzicht zonder onmiddellijke beslissingen te hoeven nemen.

Prioriteiten stellen met coach als stok achter de deur: Je stelt betere prioriteiten en maakt keuzes die kloppend zijn voor jou, met de coach als stok achter de deur.

Innerlijke rust door loslaten: Coaching helpt belemmerende overtuigingen, niet-dienende patronen, en verkeerde aannames over jezelf los te laten.

Volledig potentieel benutten: De rem gaat eraf, waardoor je jouw volledige potentieel kunt benutten.

In één woord samengevat: Helderheid.

Video afspelen
Ondernemers
over de resultaten van mijn coaching
Wil je een oprechte , vernieuwende , ontluisterde ervaring opdoen, dan raad ik je Ivo Ouwerkerk aan. Ivo neemt je wandelend mee op een reis door de wereld zoals jij die ziet, vergezeld door een prachtig stilte gebied, de Weerribben. Als je ervoor openstaat laat Ivo je ontdekken, dat de wereld zoals jij haar ziet, misschien eentje is waar er zaken of gebeurtenissen zijn waar je onbewust voor wegduikt of onderdrukt. Ivo laat jouw spreken en ontdekken, door verrassende vragen te stellen, waarvan jij dacht, waar komt die vraag opeens vandaan of daar heb ik nog nooit over nagedacht. Ivo is oprecht nieuwsgierig naar jouw en weet op goed getimede momenten je te laten stilstaan bij wat jouw werkelijk beweegt en waar jij je echte zelf mag leren kennen.De vijf wandelsessies met Ivo in de Weerribben onder wisselende weersomstandigheden zijn voor mij en bijzondere ervaringen geweest: elke keer opnieuw verrassend, inspirerend, confronterend, leerend, ontdekkend en altijd in wederzijds respect, een echte aanrader.
Ivo heb ik als een scherpe, integere en recht door zee man mogen leren kennen. In een relatief korte tijd weet hij de (pijn)punten te benoemen waardoor ik grote stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling hebt gemaakt.En ja een wandeling door de Weerribben maakt dat je met een heldere geest weer huiswaarts gaat.
2020 is voor mij een jaar van reflectie en het maken van toekomst plannen en Ivo is voor mij een goede sparring partner in dit proces Direct - Scherp - Integer - Helder - Confronterend Vanuit zijn ervaring met deze processen en op basis van de open samenwerking ben ik er van overtuigt dat dit een top jaar wordt samen Ik kan dan ook Ivo van harte aanbevelen aan anderen dit ook eens willen werken aan meer focus, meer plezier en meer vrijheid Iedereen heeft zo nu en dan een Coach nodig
Ivo ervaren als een goede sparringpartner. Durft je een “spiegel” voor te houden waarbij vervolgens de handvaten gegeven worden voor oplossingen.Veranderen, verbeteren van je personal skills begint bij Ivo
Ivo is een business coach pur sang. Als partner van Personalcolor Nederland coacht hij ondernemers al sinds onze oprichting in 2008. Of het nu gaat om de positionering van je MKB bedrijf of je groei als ondernemer zelf. Ivo helpt je echt verder!
Praktisch, recht door zee en altijd in de buitenlucht! Wandelend kom je toch op heel andere gedachten
Ik ben al jarenlang ondernemer en vond dat het tijd werd om feedback te krijgen op mijn "eigen wijze" van ondernemen. In Ivo heb ik de juiste sparringpartner gevonden waarmee ik zaken kon bespreken die ik niet zo gemakkelijk binnen mijn bedrijf bespreek. De coaching in één woord: helderheid. Voor mezelf, voor anderen en voor mijn bedrijf. Dank voor de mooie gesprekken! Top!
Ivo weet een geweldige balans te vinden tussen vragen stellen en ook input geven. Niks zweverig, lekker concreet en "to the point" is IVO een heerlijk maar ook eerlijke sparringspartner. En hij doet op geheel eigen wijze met wandelingen in de prachtige Weerribben. Lekker buiten biedt IVO je zicht op je persoonlijk functioneren. En uitzicht op jouw horizon. Kortom; een aanrader, gewoon doen!
Ivo heeft ons begeleid bij het zetten van de volgende stap in ons ondernemerschap. In de bewustwording van onze unieke plek op het speelveld waarin wij ons bevinden als dienstverlener en in het optimaliseren en toekomstbestendig maken van onze bedrijfsvoering en dienstverlening. Hij heeft ons als directieteam gecoacht door het proces van de schaalvergroting van onze organisatie en onze persoonlijke rollen daarin.
Ik heb Ivo gevraagd toen ik op een tweesprong zat met mijn bedrijf. Of verder groeien met meer personeel of niet. Ivo legt heel duidelijk en prettig zaken bloot die je soms zelf niet (meer) ziet. Ook qua positionering en pricing heb ik veel aan Ivo's expertise gehad.Ik heb Ivo als zeer prettig ervaren. No-nonsense en met praktische tips.
Zelden zo'n fijn mens ontmoet met de gave snel en eerlijk inzicht te geven in wat er écht moet gebeuren of veranderen om je persoonlijke en/of zakelijke doelstellingen te behalen. Positief confronterend op een begrijpelijke, respectvolle en humorrijke manier. Nooit ongemakkelijk en heel effectief. Bedankt Ivo.
Ivo is een wijze en innemend man die zijn (praktische) talenten gebruikt om mensen echt verder te helpen. Door zijn persoonlijke aanpak brengt hij mensen en organisaties naar een nieuw level. Zijn aanpak als specialist op het gebied van Personal & Business Coach spreekt me aan. Hij weet snel tot de kern door te dringen en helpt je met het creëren van oplossingen die verder gaan dan je zou verwachten.Een prima partner die ik zeker kan aanbevelen
Ivo is een ervaren sparringpartner, die door de juiste vragen te stellen, je bepaalde zaken laat inzien zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Dit doet hij respectvol en met humor en als het moet confronterend.De wandelingen in de Weerribben waren altijd weer iets moois.
Waanzinnig veel inzichten over ons businessmodel model voor de komende jaren! Ivo is energiek, attent, zit boordevol kennis en verdiept zich echt in je vraagstuk! Ik kom zeker terug!
Ivo kwam op mijn pad door een bevriende zakenrelatie. Na 10 jaar als leidinggevende in verschillende functies had ik behoefte aan een sparringpartner die me kon helpen om de managers van mijn huidige, zeer senior management team, beter te kunnen maken, zowel individueel als als team.Ivo deed dat door regelmatig te reflecteren, mij een spiegel voor te houden en vooral…..veeeeel vragen te stellen. En dat al wandelend door die prachtige Weerribben.Hij heeft me geleerd om te luisteren naar mijn gevoel: “wat belangrijk is komt echt wel boven en daar mag je op vertrouwen”. En ik heb belangrijke inzichten gekregen met als mooiste one-liner: “Leidt door je managers te laten lijden”. Dat maakt ze beter.Ivo is een fijn mens. Ik keek er iedere keer weer naar uit om een aantal uren met hem onderweg te zijn (ondanks dat ik er 2x2 u voor moest rijden)Echt een goede gesprekspartner. Niet op de inhoud, technisch gezien dan, maar altijd op het proces: wat gebeurd er bij mij? Waar komt dat gevoel vandaan? Hoe zou je dat meningsverschil ook kunnen oplossen? Hoe krijg je meer uit die medewerker? EtcWe zijn bijna 2 jaar samen op pad geweest.Ivo heeft me geholpen om me een completere manager te maken die zijn team coached ipv leidt en die richting geeft ipv bepaalt. En ik merk vooral dat ik veel relaxter ben. Ondanks, en dat is een understatement, de werkdruk er niet bepaald minder op is geworden.Een jaartje of anderhalf op reis met Ivo is een echte aanrader.Joost VliegenSenior Vice President Benelux bij GEA
js_loader

Een ondernemerscoach nodig?

100% no-nonsense. 0% zweverig | 30-45 minuten reistijd

Veelgestelde vragen aan mij als ondernemerscoach

Met de volgende vragen…

 1. Ik zit niet meer op één lijn met mijn compagnon(s). Hoe maak ik dat bespreekbaar?
 2. Ik mis het plezier in het ondernemen. Wat kan ik het beste doen? Verkopen of doorgaan?
 3. Ik heb erin gerold. Voor ik het wist was ik ‘de baas’. Doe ik het wel goed?
 4. Ik ervaar gedoe met mijn personeel. Hoe kan ik beter leidinggeven?
 5. Ik werk veel te hard. De zaak levert mij te veel stress op. Hoe kan ik het anders aanpakken?
 6. Ik zit als ondernemer niet meer lekker in de wedstrijd. Kan ik daar een keer over sparren met jou?
 7. Ik ervaar wat issues die ik niet gemakkelijk op de zaak of thuis kan/wil bespreken. Kan ik hier met jou in alle vertrouwen over sparren?
 8. Ik merk dat ik belangrijke beslissingen uitstel. Kan ik dit een keer tegen jou aanhouden? Ik wil mezelf beter leren kennen.

We gaan het hebben over jou als mens en ondernemer. We kunnen praten over jouw zakelijke of persoonlijke strubbelingen. Samen bepalen we waar jij het meest mee geholpen bent. Ik werk niet met rigide stappenplannen. Alles wordt afgestemd op jou en jouw situatie.

Ik werk met de IVO-methode. Inzicht-Veranderen-Oogsten. 

Als je ander resultaat wilt oogsten dan je gewend bent dan zal je iets moeten veranderen in je acties, gedrag en denken. Wat je écht moet veranderen verkrijg je door ‘inzicht’. ‘Veranderen’ door te focussen op uitsluitend nog zaken die belangrijk zijn voor jou. Het ‘oogsten’ gaat dan eigenlijk vanzelf. Tenminste als je focus houdt. En jezelf niet teveel laten afleiden. Ik zal je motiveren om vol te houden. 

Het resultaat? Meer plezier, meer vrijheid en rust in je kop.

Mijn coaching is vooral praktisch, met humor en confronterend als het moet. 100% no-nonsense. 0% zweverig. Als je liever een sofasessie wilt op een warme bank moet je niet bij mij zijn.

Ik werk ruim 18 jaar als ondernemerscoach. Meer dan 15 jaar als zelfstandig ondernemer. Mijn vrouw runt een eigen bedrijf met een team van 30 mensen. Ik weet goed wat ondernemerschap betekent en wat ondernemerschap vraagt van jou als ondernemer.

Tientallen ondernemers zijn je voorgegaan.

Mijn klanten zijn ervaren ondernemers, DGA’s en directeuren.

Ik coach ik ongeveer 25 ondernemers per jaar. 

Mijn werkplek
45 minuten vanaf assen
GUN JIJ JEZELF EEN ERVAREN ONDERNEMERSCOACH?

Neem dan contact met me op. Laten we beginnen met een kop koffie. Daarna kijken we verder. Eerst maar eens kennismaken.

Deal?

   

  Open chat
  1
  Hi! Ivo hier. Kan ik je helpen?