100% no-nonsense. 0% zweverig.

VEELGESTELDE
VRAGEN

Succesvolle ondernemers hebben een business coach. Ook wel sparringpartner of klankbord genoemd. Met een ondernemerscoach kan je het verschil maken. Datgene oogsten wat jij écht wilt bereiken.

Een ondernemerscoach helpt je om meer focus te krijgen en stelt samen met jou als ondernemer duidelijke doelen​. Een ondernemerscoach is een sparringpartner. Iemand die met je in gesprek gaat maar niet met je meepraat. Iemand die jouw taal spreekt. Onafhankelijk is. De business snapt.

Met een ondernemerscoach kan je het verschil maken. Datgene oogsten wat jij écht wilt bereiken. Als ondernemer of directeur heb je soms lastige dilemma’s, twijfels of gedoe. Of sta je er alleen voor als het gaat om het maken van belangrijke beslissingen. Bij jouw ondernemerscoach kan je even afstand nemen van alles. Je hoofd leeg maken. Zodat er nieuwe ideeën kunnen komen. Om vervolgens weer koers te bepalen.

Een businesscoach helpt jou bij verbeteren van je prestaties als ondernemer. Eigenlijk hetzelfde als een coach van sporters doen.

Ondernemers die met mij werken weten dat ik goed ben in het aanbrengen van focus. Als ondernemerscoach help ik jou te focussen op uitsluitend nog zaken die belangrijk zijn voor jou. Door doelen te stellen en betere keuzes te maken. Door de juiste mindset en door de juiste strategie te kiezen. 

Zullen we dat eens samen gaan verkennen? Ik gun iedere ondernemer een goede ondernemerscoach. Laten we beginnen met een kop koffie. Daarna kijken we wel verder.

Een goede business coach gaat met jou het echte gesprek aan maar praat niet met je mee. Hij is een sparringpartner, spiegelt en confronteert als het moet. Een goede business coach is er als je ‘m nodig hebt. Je kunt hem altijd bellen om te sparren over jouw dilemma’s of lastige vraagstukken. Een goede business coach ziet wat jij niet ziet en helpt je om te achterhalen wat jouw doorbraak in de weg staat.

Jazeker! Een goede sparringpartner voor ondernemers is niet zomaar iemand. Als je als ondernemer wilt sparren moet je wel tegengas krijgen. Je moet een advocaat van de duivel hebben die kritisch reageert zonder negatief te zijn. Zijn belevingswereld moet niet hetzelfde als de jouwe zijn. De sparringpartner moet een snelle denker zijn om op jouw argumenten te kunnen reageren. Uiteraard moet het klikken tussen jou en jouw sparringpartner. Anders zul je je eerder aangevallen voelen en blijf jij je aan je standpunten vasthouden.

Ja. Ik ben jouw persoonlijke ondernemerscoach en we spreken elkaar 1-op-1. Geen online programma’s. Géén langdurige contracten, rigide stappenplannen of bullshit theorie. 100% no-nonsense en 0% zweverig.

Ondernemers uit de provincie Groningen, Friesland,  Flevoland, Drenthe of Overijssel zijn binnen een uur rijden bij mij op kantoor.

Vanuit Zwolle of Leeuwarden ben je binnen 25 minuten bij mij op kantoor.

Ondernemers uit de rest van Nederland rijden veelal filevrij naar mij toe. Waar je ook vandaan komt. In ieder geval rijd je altijd met meer helderheid terug naar huis dan je gekomen bent.

wil jij mijn updates
ontvangen?

Dat zijn mijn keiharde beloftes aan jou

Voornaam

E-mailadres

Neem vandaag contact met mij op

Laten we beginnen met een kop koffie. Daarna kijken we verder. Kennismaken?