Doorgaan of stoppen?

Doorgaan of stoppen?

Te weinig klanten.

Te weinig omzet.

Water aan de lippen.

Doorgaan of stoppen?

Herman den Blijker kan je helpen.

Tenminste als je een noodlijdend restaurant hebt.

In het TV-programma Herrie in de Keuken krijgt de markante kok één week de tijd om een restaurant te behoeden van de ondergang.

Het zijn eenheidsworsten geworden.

Gedegradeerd tot hoe-heet-dat-restaurant-ook-alweer.

Vandaag gegeten, morgen vergeten.

De succesvolle Rotterdammer helpt ze er weer bovenop.

Hoe?

Door keiharde keuzes te maken.

Weet je wat hij doet?

Eigenlijk heel eenvoudig.

Herkenbaar

Hij zorgt er voor dat ze er weer uit springen.

Dat ze herkenbaar zijn.

Dat ze weer aantrekkelijk worden.

Dat het leuk is om er je geld uit te geven.

Niet van alles een beetje.

Focus.

Hij tovert ze om tot hét pannenkoekenhuis, dé visspecialist of dé Italiaan.

Hij haalt het (veelal vergeten) DNA van de eigenaar weer naar boven.

De klant weet waar hij of zij naar binnen stapt.

Wat er te koop is.

Waarvoor men staat.

Gemak

Hij maakt kiezen gemakkelijk.

Geen menukaart met vele voor-, hoofd- en nagerechten.

Nee.

Kleine kaart. Lees: weinig keuzes.

Maar dan wel hele goede.

Specialisme. Aandacht voor kwaliteit.

Niet alleen de klant, maar ook de keuken is er erg blij mee 😉

Mindset

Hij zorgt voor de juiste mindset.

Van neergeslagen restauranthouder tot trotse ondernemer.

Laat ze anders kijken naar hun zaak.

Maar vooral naar zichzelf.

Laat ze voelen dat het kan.

Als ze maar willen.

Hij brengt het (zelf)vertrouwen terug.

Erg uitgesproken. Recht voor zijn raap. Maar uit een goed hart.

Hard voor de zaak.

Liefde voor de mens.

Mooi om te zien.

Sterk merk

Voor wie een sterk merk wil bouwen is de eerste stap om te bepalen hoe je bij klanten bekend wilt staan, om welk verschil je (h)erkend wilt worden.

Het zorgt ervoor dat de juiste mensen je kennen en weten waarvoor je staat.

Sterke positionering, betere resultaten.

 

Ivo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *