Nieuwe inzichten, focus én een heldere koers.

NIEUWE RICHTINGEN MET ELKAAR VINDEN

Even weg van alles. Uit de waan van de dag. Volledige onderdompeling. Geen afleiding. Echte aandacht voor elkaar. Teamspirit. 

Met een twee ervaren coaches werken aan nieuw perspectief. 

Terugkomen met nieuwe inzichten, focus én een heldere koers. 

Helderheid over wat er moet gebeuren om als managementteam succesvol te kunnen samenwerken.

Drie dagen op pad, uit de waan van de dag met échte aandacht voor elkaar onder begeleiding van twee zeer ervaren coaches die weten wat ondernemen is. 

Voor ondernemers die willen winnen in de business zonder elkaar te verliezen.

herken jij
Het volgende binnen jouw managementteam?

# 1

De waan van de dag is groot. Jullie werken hard in het bedrijf. Het werken aan het bedrijf schiet er steeds bij in. 

Jullie willen nu echt eens de tijd vrijmaken voor elkaar om te werken aan de toekomst.

# 2

Jullie zitten niet meer echt op één lijn, er zijn veel onnodige discussies en moeilijke onderwerpen worden ontweken. Er is te weinig teamgevoel. Je denkt stiekem weleens aan stoppen met de samenwerking.

Eerlijke feedback ontvangen van een twee ervaren business coaches spreekt jullie wel aan.

# 3

Jullie hebben moeite om focus te vinden en te bepalen welke richting jullie op willen met het bedrijf. Iedereen heeft zijn of haar eigen doelen.

Jullie willen sparren over de opties en mogelijkheden. De juiste keuzes maken. Focus aanbrengen.

waar GAAN WE mee aan de slag
tijdenS de business break

KOERS & STRATEGIE

Wat zijn de taaie problemen of brandende ambities? 

Waar gaan jullie voor? Welk verschil willen jullie maken? Hoe willen jullie gezien en ervaren worden?

Kortom: focus, heldere stip op de horizon en werken aan hetzelfde.

Zonder gezamenlijke doelen en ambities doet iedereen maar wat.

ONDERLINGE SAMENWERKING

Aandacht voor elkaar. Geen onnodige discussies meer. Openheid. Op tafel leggen wat niet werkt. Uitspreken van frustratie.

Elkaar beter leren kennen. Naar elkaar luisteren en stil worden.

Vanuit daar komen nieuwe ideeën voor een betere samenwerking. Altijd.

Winnen in de business zonder dat je elkaar verliest.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Reflecteren op jezelf. Zaken aankijken in plaats van wegkijken.

Stel je voor hoe vrij het voelt als je je niet laat leiden door je eigen belemmerende gedachten en gewoontes. Mentale vrijheid zorgt voor flexibiliteit in je hoofd. Je kunt beter met tegenslag omgaan.

Zodat jij groeit als collega, ondernemer én als mens. 

BusinessBreak
OP DE WADDEN

De 3-daagse Business Break vindt plaats op een van de Waddeneilanden. 

Woensdag melden bij de boot. Vrijdag weer terug op koers. 

Twee zeer ervaren coaches.

Unplugged. 

Off-line.

Veiligheid en vertrouwen.

Teamspirit. 

Los van de waan van de dag. 

Werken en overnachten op een mooie locatie.

Kop in de wind in de natuur.

100% no-nonsense.

0% zweverig.

Zo ontstaat er nieuw perspectief. 

 

De ideale combinatie met zijnscoach
Helena de Ridder

Ivo en Helena. Een ideale combinatie van een ervaren businesscoach en een deskundige zijnscoach. Allebei ruime ervaring in het ondernemerschap.

Helena de Ridder (1971) is Zijnscoach, ondernemer en is sportief (zeilen, hockey & paardrijden). Zij coacht ondernemers en directieleden in bewustzijn. Helena heeft Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gestudeerd en is (mede) oprichter van de Dutch Quality Group. 

In 15 jaar leerde zij alle facetten van het ondernemerschap kennen. Ze weet wat het is om leiderschap te tonen in een snel groeiende internationaal opererende onderneming. Ze verkocht haar aandeel om zich te richten op haar andere passie: anderen te laten ervaren hoe het is om te leven en werken vanuit wie ze ten diepste zijn. Scherpzinnig analyseren, snel tot de kern komen of juist luchtig begeleiden.

Helena kan uitstekend een situatie aanvoelen. Haar aanpak kenmerkt zich als effectief en down-to-earth. Ze is van nature nieuwsgierig, bevlogen en heeft verstand van zakendoen. Haar levensdoel is zich inzetten voor een bewustere wereld. Door bewustwording kan je het leven anders aan ervaren er ontstaat een ander zicht, nieuwe perspectieven. Ondernemers die verder willen in hun werk én leven vinden in Helena een goede gesprekspartner. 

In 2005 richtte Helena samen met drie anderen de Dutch Quality Group op. DQG maakt de wereld graag een beetje mooier met designproducten die met oog voor detail en kwaliteit zijn ontworpen en samengesteld. Ze ontwikkelen en fabriceren twee succesvolle meubelmerken Design On Stock en EYYE op hun eigen productielocatie in Nederland.

 

Ondernemers
over de resultaten van de BUsiness break

Ivo heb ik als een scherpe, integere en recht door zee man mogen leren kennen. In een relatief korte tijd weet hij de (pijn)punten te benoemen waardoor ik grote stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling hebt gemaakt. En na een wandeling door de Weerribben maakt dat je met een heldere geest weer huiswaarts gaat.

Arianne Wondergem Ondernemer

Ivo is een wijze en innemend man die zijn (praktische) talenten gebruikt om mensen echt verder te helpen. Door zijn persoonlijke aanpak brengt hij mensen en organisaties naar een nieuw level. Hij weet snel tot de kern door te dringen en helpt je met het creëren van oplossingen die verder gaan dan je zou verwachten.

Guido Mangnus Ondernemer

Zelden zo’n fijn mens ontmoet met de gave snel en eerlijk inzicht te geven in wat er écht moet gebeuren of veranderen om je persoonlijke en/of zakelijke doelstellingen te behalen. Positief confronterend op een begrijpelijke, respectvolle en humorrijke manier. Nooit ongemakkelijk en heel effectief. Bedankt Ivo.

Victor de Reuver Algemeen Directeur

Ivo schept de voorwaarden om dichter bij jezelf te komen. Al wandelend in de natuur en door de oprechte gesprekken leer je de drijfveren kennen die er voor jezelf echt toe doen. Het is vertragen om vervolgens met nieuwe energie verder te gaan.

Jos Koopman Directeur ForFarmers NV

‘Ivo zorgt voor krachtige reality check. Hij schudt de boel wakker.’

Eva Klein-Giorgi Directeur-bestuurder

Aanscherpen van mijn plannen. Helder krijgen wat ik werkelijk wil bereiken. Een strakke propositie neerzetten. En kiezen! Ivo is een inspirator, na 1 uurtje ‘ballen’ ga je vol energie de deur weer uit.

Joyce Rademaker Directeur/Eigenaar F&J Webcreation

Ivo is een geweldige coach, zowel voor business ontwikkeling als ook voor persoonlijke ontwikkeling. Hij weet op een mooie manier de vinger op de zere plek te leggen en bied concrete handvatten hoe hier mee om te gaan.

Vincent Berkhout COO

Ik heb Ivo gevraagd toen ik op een tweesprong zat met mijn bedrijf. Of verder groeien met meer personeel of niet. Ivo legt heel duidelijk en prettig zaken bloot die je soms zelf niet (meer) ziet. Ook qua positionering en pricing heb ik veel aan Ivo’s expertise gehad. Ik heb Ivo als zeer prettig ervaren. No-nonsense en met praktische tips.

Arnoud Kuipers Ondernemer 123Aftersales

‘Keuzes maken:  soms vanuit het hoofd, soms vanuit het hart. Waar ga ik het verschil maken? Ivo is geweldige coach.’

Wilbert Leermakers Verkoopdirecteur

Ivo, bedankt voor de enorm fijne gesprekken. Je hebt een punt geraakt waar ik ongemerkt al ruim vier jaar mee worstel in mijn bedrijf en wat nog nooit iemand zo concreet en zo mooi aangestipt heeft. We gaan er weer volle bak voor!

Jeroen – Ondernemer

Praktische inzichten op een prikkelende manier presenteren is een kunst. Ivo beheert die kunst als geen ander.’

Jos Burgers Bestsellerauteur en veelgevraagd spreker

‘Ivo is een aanrader!’

Frank de Jong Directeur/eigenaar

Ivo is geen coach van 13 in een dozijn. Ivo heeft mij met mijzelf geconfronteerd en daarmee mijn ontwikkelproces ingang gezet.  Hij is een taalvirtuoos. Altijd is hij op zoek naar de juiste en meest impactvolle wijze van het formuleren van een situatie of advies.

Johan Mulder HR directeur IJB Groep B.V.

Ivo weet een geweldige balans te vinden tussen vragen stellen en ook input geven. Niks zweverig, lekker concreet en ‘to the point’. Hij is een scherpe sparringpartner. Een aanrader, gewoon doen!

Roelof Westerbeek Algemeen Directeur LBS Emmen BV

Zelden zo’n fijn mens ontmoet met de gave snel en eerlijk inzicht te geven in wat er écht moet gebeuren of veranderen om je persoonlijke & zakelijke doelstellingen te behalen. Positief confronterend op een begrijpelijke, respectvolle en humorrijke manier. Nooit ongemakkelijk en heel effectief.

Victor De Reuver CEO

Ivo heeft een enorme bagage in het coachen van mensen om met hun bedrijf commercieel sterker te worden. Met zijn hands on, bak aan ervaring en doortastendheid legt hij de vinger met een enorme dosis humor en nuchterheid op de juiste plek.

Michel Kolenbrander Ondernemer De Plekkenmakers

Ivo is een ervaren sparringpartner, die door de juiste vragen te stellen, je bepaalde zaken laat inzien zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Dit doet hij respectvol en met humor en als het moet confronterend.

Tobias Sikkema Ondernemer

Veelgestelde vragen over DE Business BrEAK

De business break is er voor managementteams die samen al een tijd onderweg zijn. 

Dan is het goed om even stil te staan in de waan van de dag. Om écht de tijd voor elkaar te nemen, weer focus aan te brengen, beslissingen te nemen en de koers weer aan te scherpen.

Kortom: helderheid over koers & strategie, onderlinge samenwerking en eigen persoonlijke ontwikkeling.

Even weg van alles. Volledige onderdompeling. Geen afleiding. Terugkomen met nieuwe inzichten, focus én een heldere koers. 

Helderheid om succesvol te blijven samenwerken.

Persoonlijke begeleiding en aandacht van een ervaren businesscoach en een deskundige zijnscoach. De ultieme combinatie van kennis, ervaring en feedback.

Voor ondernemers die willen winnen in de business zonder elkaar te verliezen.

Wij organiseren business breaks van twee of drie dagen. Altijd op een mooie inspirerende plek. In binnen- of buitenland.

Unplugged.  Off-line.

Echt weer eens de tijd nemen voor elkaar. Echte aandacht. Los van de waan van de dag. 

Werken en overnachten op een mooie locatie.

Goed eten & drinken en lekker slapen. Genieten.

Helderheid.

Géén sofasessies, rigide stappenplannen of bullshit theorie.

100% no-nonsense. 0% zweverig.

In een woord: helderheid.

Helderheid over de koers en strategie van jullie bedrijf. Helderheid over jullie onderlinge samenwerking. Helderheid over jouw persoonlijke ontwikkeling.

We werken samen aan het volgende:

  1. De Koers & Strategie van jullie bedrijf.
  2. Jullie Onderlinge Samenwerking.
  3. Jouw Persoonlijke Ontwikkeling.


Altijd maatwerk. Geen ridige stappenplan of vooraf bepaald programma.

Bij elkaar opgeteld nemen Ivo & Helena ruim 50 jaar ervaring mee in coachen en ondernemen.

Onze coaching is vooral praktisch, met humor en confronterend als het moet. 100% no-nonsense. 0% zweverig.

Als je liever een sofasessie wilt op een warme bank moet je niet bij ons zijn.

Bij elkaar opgeteld nemen Ivo & Helena ruim 50 jaar ervaring mee in coachen en ondernemen.

Onze coaching is vooral praktisch, met humor en confronterend als het moet. 100% no-nonsense. 0% zweverig.

Wij weten goed wat ondernemerschap betekent en wat ondernemerschap vraagt van jou als ondernemer.

Ja, het maakt niet wat voor type onderneming jullie hebben. Hoe lang jullie al ondernemen. Veel of weinig personeel in dienst hebben. Of hoeveel omzet jullie draaien. Wat wel uitmaakt is hoe bereid jullie zijn om te werken aan jezelf, jouw bedrijf en jouw doelen. 

De waan van de dag van jullie is groot. Jullie werken hard in het bedrijf. Het werken aan het bedrijf schiet er steeds bij in.

Jullie willen nu toch eens écht de tijd vrijmaken om te werken aan de toekomst.

Jullie nemen te weinig tijd voor elkaar. Sommige moeilijke onderwerpen worden ontweken. Niet alles wordt meer écht gezegd. Jullie hebben moeite om focus te vinden en te bepalen welke richting jullie op willen met het bedrijf. Denken jullie nog wel hetzelfde over de toekomst? Wordt er stiekem gedacht om het team te verlaten? 

Jullie willen sparren over de opties en mogelijkheden. De juiste keuzes maken. Focus aanbrengen.

Dan is een business break echt iets voor jullie.

De investering voor een 3-daagse business break met twee zeer ervaren coaches bedraagt € 12.500,- excl. btw

Dit bedrag is exclusief de kosten voor de locatie, eventueel vervoer, overnachting, eten & drinken.

KOM IN CONTACT

Je zal worden verleid kunnen worden door de gedachte dat nu niet het juiste moment is.

Maar wanneer gaan jullie dan écht aan de slag?