Wil jij de samenwerking met jouw businesspartner verbeteren?

COACHING VOOR ONDERNEMERSDUO'S

COACHING VOOR BUSINESSPARTNERS

Jullie zijn een ervaren ondernemersduo. Samen vormen jullie het managementteam. De waan van de dag is groot. Jullie werken hard in het bedrijf. Het werken aan het bedrijf schiet er steeds bij in. 

Met elkaar zitten jullie niet meer echt op één lijn, er zijn veel onnodige discussies en moeilijke onderwerpen worden ontweken. Er zijn af en toe conflicten die niet worden uitgesproken. Te weinig teamgevoel. Je denkt stiekem weleens aan stoppen met de samenwerking.

Jullie hebben moeite om focus te vinden en te bepalen welke richting jullie op willen met het bedrijf. Iedereen heeft zijn of haar eigen doelen. Jullie werken niet meer écht aan hetzelfde.

Diep van binnen je weet dat juist even uit de waan van de dag stappen heel goed voor jullie is.Met elkaar vernieuwd in gesprek gaan. Om weer op één lijn met elkaar te komen. Om nieuwe richtingen te vinden. Voor de zaak. En voor elkaar.

Ik organiseer BusinessBreaks voor ondernemersduo’s en businesspartners die willen winnen in de business zonder elkaar te verliezen.