BEN JIJ ALS ONDERNEMER OP ZOEK NAAR EEN COACH? IEMAND DIE JOU VERSTERKT EN EERLIJKE FEEDBACK GEEFT

Coaching is even weg van alles. 

Geen afleiding. 

Persoonlijke groei. 

Diepgang. 

Rust in je kop. 

Sterker terugkomen. 

Het resultaat van coaching in één woord: helderheid. 

Zodat je meer focus, meer rust, meer plezier, betere relaties en meer vrijheid krijgt.


12 redenen met een coach aan de slag te gaan.

Ook wel sparringpartner genoemd.

 1. Een coach is onafhankelijk. Een coach heeft geen dubbele agenda. Een coach heeft geen persoonlijke of zakelijke belangen bij jouw vraagstukken of dilemma’s.
 2. Een coach is een sparringpartner. Een coach gaat met je in gesprek maar praat niet met je mee. Coaching zorgt ervoor dat je eerlijke feedback krijgt.
 3. Een coach inspireert. Een coach geeft food for thought. Coaching laat je anders denken over je dilemma’s, over je uitdagingen, over je toekomst maar vooral over jezelf.
 4. Een coach is een stok achter de deur om die resultaten te behalen die jij graag wilt. Coaching is ook motivatie en je aanspreken op jouw gedrag.
 5. Een coach biedt een veilige plek om te praten over die zaken die je niet kunt of wilt delen met jouw directe omgeving. Coaching sessies zijn vertrouwelijk en zullen nooit gedeeld worden met derden. Ook niet als de opdrachtgever de baas of leidinggevende is.
 6. Een coach is een spiegel. Een coach laat zien wat jij niet ziet. Een coach benoemt jouw gedrag. Coaching zorgt ervoor dat jij persoonlijk groeit door aangescherpte vaardigheden en/of nieuwe inzichten.
 7. Een coach is ook een adviseur. Een coach helpt je met het maken van de juiste keuzes en bij het nemen van de juiste beslissingen. Een coach zet zijn expertise in om je te behoeden om de verkeerde weg in te slaan. Coaching helpt je jezelf te houden aan jouw keuzes om zo de successen te behalen die je voor ogen hebt.
 8. Een coach is een vertrouwensman. Alles wat je vertelt bij een coach blijft bij de coach. Coaching biedt volledige vertrouwelijkheid waardoor je alles kunt zeggen wat je wilt zeggen.
 9. Een coach loopt een tijd je met je mee. Coaching heeft een begin en een einde. Coaching gaat niet je leven veranderen. Dat ga jezelf doen.
 10. Een coach helpt je met jouw volgende stap. Een coach maakt duidelijk wie je bent en waar je goed in bent. Coaching helpt je duidelijk te maken wat je echt wilt doen met je leven.
 11. Een coach laat je stil staan bij wat jou beweegt. Coaching zorgt ervoor dat de waan van de dag doorbroken wordt. Coaching zorgt voor meer focus, meer rust, meer plezier, betere relaties en meer vrijheid.
 12. Een coach neemt je mee naar buiten. Coaching sessies die buiten in de natuur plaatsvinden leveren meer energie en resultaat op dan coaching sessies die binnen gehouden worden. Coaching is bewegen. Letterlijk en figuurlijk. Slecht weer bestaat niet. Wel slechte kleding…

WhatsApp chat