Zitten jullie nog op één lijn met elkaar?

⊕ Coaching voor Ervaren DGA’s.

⊕ Uniek concept met twee coaches.

⊕ Werken aan de toekomst.

⊕ Uit de waan van de dag.

⊕ Nieuwe inzichten, heldere koers en concrete afspraken.

COACHING VOOR BUSINESSPARTNERS

COACHING VOOR DGA'S DIE AL EEN TIJDJE MET ELKAAR ONDERWEG ZIJN

Jullie zijn ervaren DGA’s. Samen vormen jullie het managementteam in jullie bedrijf. De waan van de dag is erg groot. Jullie werken hard in het bedrijf. Het werken aan het bedrijf schiet er steeds bij in. 

Jullie willen tijd vrijmaken samen te werken aan de toekomst. Even weg van alles. Uit de waan van de dag. Geen afleiding. Echte aandacht voor elkaar. In een veilige setting boven tafel krijgen wat besproken moet worden. Samen sparren over de uitdagingen in de business. De juiste keuzes maken. Focus aanbrengen. De strategie aanscherpen.

Het kan zijn dat niet alles meer écht gezegd wordt en moeilijke onderwerpen worden ontweken. Is er te weinig teamgevoel? Werken jullie samen nog wel aan hetzelfde? Zou één van jullie weleens denken om te stoppen met de samenwerking? Welke issues spelen er? Zitten jullie nog wel op één lijn?

Diep van binnen weten jullie dat even uit de waan van de dag stappen heel goed voor jullie is. Met elkaar vernieuwd in gesprek gaan. Om nieuwe richtingen te vinden. Voor de zaak. En voor elkaar. Helderheid over wat er moet gebeuren om als DGA’s succesvol te kunnen blijven samenwerken.

Tijd voor coaching speciaal voor DGA’s? 

Ik help ondernemersduo’s, DGA’s of businesspartners om samen op één lijn te komen.

wil jullie de samenwerking met elkaar verbeteren?

Voor DGA’s die willen winnen in de business zonder elkaar te verliezen.

Open chat
1
Hi! Ivo hier. Kan ik je helpen?