Op één lijn met elkaar blijven.

COACHING VOOR DIRECTIE

WIL JIJ DE SAMENWERKING BINNEN JOUW DIRECTIE VERSTERKEN?

Samen vormen jullie de directie. De uitdagingen waar jullie voor staan zijn groot. Jullie werken hard in het bedrijf. Het werken aan het bedrijf schiet er steeds bij in. De waan van de dag is leidend.

Je wilt tijd vrijmaken om met de directie te werken aan de toekomst. Even weg van alles. Uit de waan van de dag. Geen afleiding. Echte aandacht voor elkaar. In een veilige setting boven tafel krijgen wat besproken moet worden. Samen sparren over de uitdagingen in de business. De juiste keuzes maken. Focus aanbrengen. De strategie aanscherpen.

Het kan zijn dat niet alles meer écht gezegd wordt en moeilijke onderwerpen worden ontweken. Is er te weinig teamgevoel? Werken jullie nog wel allemaal aan hetzelfde? Welke issues spelen er? Zitten jullie nog wel op één lijn? 

Diep van binnen weten jullie dat even uit de waan van de dag stappen heel goed voor jullie is. Met elkaar vernieuwd in gesprek gaan. Om nieuwe richtingen te vinden. Voor de zaak. En voor elkaar.

Terugkomen met nieuwe inzichten, concrete afspraken én een heldere koers. Helderheid over wat er moet gebeuren om als directie succesvol te kunnen blijven samenwerken.

Hierbij kan jij de hulp van een ervaren coach voor directieteams goed gebruiken.

Tijd voor coaching van de directie?

Ik organiseer, samen met Helena de Ridder, zgn. BusinessBreaks voor directieteams die willen winnen in de business zonder elkaar te verliezen.

Texel of Ameland als decor. 

Woensdag melden bij de boot. Vrijdag weer terug op koers. 

Unplugged. Off-line. Los van de waan van de dag. Veiligheid en vertrouwen als basis. Werken en ontspannen op een mooie locatie. Lekker eten en samen plezier hebben.

Wat levert het op? 

Helderheid en samen op één lijn.

 

is een businessbreak iets voor JULLIE?

Uit de waan van de dag.