100% no-nonsense.
0% zweverig.
Zitten jullie nog op één lijn met elkaar?

⊕ Coaching voor Ervaren Directieteams.

⊕ Uniek concept met twee coaches.

⊕ Werken aan de toekomst.

⊕ Uit de waan van de dag.

⊕ Nieuwe inzichten, heldere koers en concrete afspraken.

⊕ Coaching voor Ervaren Directieteams.

⊕ Uniek concept met twee coaches.

⊕ Werken aan de toekomst.

⊕ Uit de waan van de dag.

⊕ Nieuwe inzichten, heldere koers en concrete afspraken.

COACHING VOOR DIRECTIE

WIL Jullie DE SAMENWERKING BINNEN
de DIRECTIE VERSTERKEN?

Samen vormen jullie de directie. De uitdagingen waar jullie voor staan zijn groot. Jullie werken hard in het bedrijf, maar het werken aan het bedrijf schiet er steeds bij in. De waan van de dag is leidend.

Jullie willen tijd vrijmaken om met de directie te werken aan de toekomst. Even weg van alles. Uit de waan van de dag. Geen afleiding. Echte aandacht voor elkaar. In een veilige setting boven tafel krijgen wat besproken moet worden. Samen sparren over de uitdagingen in de business. De juiste keuzes maken. Focus aanbrengen. De strategie aanscherpen.

Het kan zijn dat niet alles meer écht gezegd wordt en moeilijke onderwerpen worden ontweken. Is er te weinig teamgevoel? Werken jullie nog wel allemaal aan hetzelfde? Welke issues spelen er? Zitten jullie nog wel op één lijn?

Diep van binnen weten jullie dat even uit de waan van de dag stappen heel goed voor jullie is. Met elkaar vernieuwd in gesprek gaan. Om nieuwe richtingen te vinden. Voor de zaak. En voor elkaar.

Terugkomen met nieuwe inzichten, concrete afspraken én een heldere koers. Helderheid over wat er moet gebeuren om als directieteam succesvol te kunnen blijven samenwerken.

Hierbij kunnen jullie de hulp van een ervaren coach voor directieteams goed gebruiken.

Tijd voor coaching van de directie? 

succesvolle teams hebben een coach

Uniek concept met twee coaches