Wil jij een heissessie die écht een keer anders is?

HEISESSIE VOOR DIRECTIETEAM

WIL JIJ EEN HEISESSIE VOOR JOUW DIRECTIETEAM DIE ECHT ANDERS IS?

De heisessie voor directieteams. Je kent ze wel. Ergens op de Hoge Veluwe of de Sallandse Heuvelrug.

Terwijl jij veel liever naar het strand wil!

Uitwaaien. Kop in de wind. De zon zien opkomen. De golven horen. De zilte lucht ruiken.

Niks geen testjes, powerpoint of een programma afwerken. Jij wilt met jouw collega’s het wezenlijke gesprek voeren. Echte aandacht voor elkaar. In een veilige setting boven tafel krijgen wat besproken moet worden. In de ochtend een strandwandeling. Overdag hard werken. In de avond ontspannen en samen lekker eten. Elkaar op een dieper niveau leren kennen.

Jij wilt met je team sparren over de uitdagingen in de business. De juiste keuzes maken. Focus aanbrengen. De strategie aanscherpen.Terugkomen met nieuwe inzichten, concrete afspraken én een heldere koers. De lol weer terug in jullie samenwerking. Helderheid over wat er moet gebeuren om als team succesvol te kunnen blijven samenwerken.

Dat kan!

Dan gaan jij met jouw directieteam toch mee naar Ameland, Vlieland of Texel.

Woensdag melden bij de boot. Vrijdag weer terug op koers. Samen met twee zeer ervaren coaches. Unplugged. Off-line. Los van de waan van de dag. Veiligheid en vertrouwen als basis. Werken en overnachten op een mooie locatie. Ontspannen in de natuur. 100% no-nonsense. 0% zweverig.

Wat het oplevert? Helderheid en samen op één lijn.

Tijd voor een heisessie voor het directieteam die écht anders is?

Ik organiseer zgn. BusinessBreaks op de Waddeneilanden voor directieteams en managementteams die willen winnen in de business zonder elkaar te verliezen. 

 

Een heisessie op het strand...

Unplugged. Off-line. Los van de waan van de dag.