Nieuwe inzichten, focus én een heldere koers

DE VOLGENDE STAP VAN JOUW BEDRIJF KRAAKHELDER

Met een ervaren business coach sparren op een inspirerende plek over de volgende stap van jouw bedrijf. 

Even weg van alles. Volledige onderdompeling. Geen afleiding. Terugkomen met nieuwe inzichten, een aangescherpte focus én een heldere koers. 

Helderheid over wat er moet gebeuren aan jouw strategie, positionering, communicatie richting de markt, sales en de website zodat jouw bedrijf opvalt, nieuwe klanten aantrekt en doorgroeit.

Voor ondernemers die snel concrete resultaten willen zien.

herken jij als ondernemer
Het volgende?

# 1

De waan van de dag is groot. Je werkt hard in je bedrijf. Het werken aan je bedrijf schiet er steeds bij in.

Je wilt nu echt eens de tijd vrijmaken om te werken aan je toekomst.

# 2

Je mist een goed klankbord in jouw omgeving om te sparren over jouw dilemma’s, uitdagingen en strategie.

Eerlijke feedback ontvangen van een ervaren business coach spreekt jou wel aan.

# 3

Je hebt moeite om focus te vinden en te bepalen welke richting je op wilt met je bedrijf. 

Je wilt sparren over de opties en mogelijkheden. De juiste keuzes maken.

# 4

Je website moet nodig aangepast worden. Maar wat wordt jouw opvallende en onderscheidende boodschap?

Je wilt jouw positionering kritisch bekijken en aanscherpen.

# 5

Je vindt het moeilijk om kort en krachtig te vertellen wat jou anders maakt dan de rest en waarom klanten voor jou moet kiezen.

 Een frisse blik van buiten helpt. 

 

# 6

Jij wilt maatwerk. Geen rigide stappenplannen of bullshit theorie. Ik focus me volledig op jou. Volledig gepersonaliseerd.

Creëer jouw eigen doorbraak. 

 

waarmee je aan de slag gaat
samen EEN ERVAREN BUSINESS COACH

HELDERE DOELEN & GROEIENDE AMBITIES

Terug naar de tekentafel. Wat worden je doelen en ambities voor de komende periode? 

Waar ga je voor? Welk verschil wil jij maken in de ogen van de klant? Hoe wil je gezien en ervaren worden?

Zonder doelen en ambities doe je maar wat.

KRAAKHELDERE POSITIONERING & VLIJMSCHERPE COMMUNICATIE

Het aanscherpen van jouw positionering.

Als de nummer 1 gezien en gevonden worden in jouw (niche)markt. Vlijmscherp jouw propositie verwoorden. In pakkende woorden en rake zinnen.

Ontwikkel communicatie die opvalt en verkoopt.

AANGESCHERPTE FOCUS & DAADKRACHTIGE ACTIES

Keuzes maken hoe je jouw volgende stap daadwerkelijk gaat zetten. Wat ga je nog wel doen en wat niet meer. Kortom: een superscherpe strategie.

Zodat je weet wat jou te doen staat de volgende dag. 

Want resultaat = Focus – Afleiding.

Soms moet je
terug naar de tekentafel

Laat je alvast inspireren!

Lees mijn E-book ‘Kraakhelder Positioneren’.

Speciaal geschreven voor freelancers, solopreneurs of MKB die wel wat hulp kunnen gebruiken bij hun strategie en positionering.

SAmen met
conceptontwikkelaarS, merkstrategEn & WEBSITEBOUWERS

Als het moet schakel ik ook andere professionals in. Een perfecte aanvulling op mijn enthousiasme en expertise.

Ondernemers
over de resultaten van mijn coaching

Ivo is een ervaren sparringpartner, die door de juiste vragen te stellen, je bepaalde zaken laat inzien zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Dit doet hij als business coach respectvol en met humor en als het moet confronterend.

Tobias Sikkema Ondernemer

Ivo, bedankt voor de enorm fijne gesprekken. Je hebt als business coach een punt geraakt waar ik ongemerkt al ruim vier jaar mee worstel in mijn bedrijf en wat nog nooit iemand zo concreet en zo mooi aangestipt heeft. We gaan er weer volle bak voor!

Jeroen – Ondernemer

Ivo is een geweldige business coach, zowel voor business ontwikkeling als ook voor persoonlijke ontwikkeling. Hij weet op een mooie manier de vinger op de zere plek te leggen en bied concrete handvatten hoe hier mee om te gaan.

Vincent Berkhout COO

Ivo heb ik als een scherpe, integere en recht door zee man mogen leren kennen. In een relatief korte tijd weet hij als business coach de (pijn)punten te benoemen waardoor ik grote stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling hebt gemaakt. En na een wandeling door de Weerribben maakt dat je met een heldere geest weer huiswaarts gaat.

Arianne Wondergem Ondernemer

‘Ivo is een aanrader!’

Frank de Jong Directeur/eigenaar

Zelden zo’n fijn mens als business coach ontmoet met de gave snel en eerlijk inzicht te geven in wat er écht moet gebeuren of veranderen om je persoonlijke en/of zakelijke doelstellingen te behalen. Positief confronterend op een begrijpelijke, respectvolle en humorrijke manier. Nooit ongemakkelijk en heel effectief. Bedankt Ivo.

Victor de Reuver Algemeen Directeur

Ivo weet als business coach een geweldige balans te vinden tussen vragen stellen en ook input geven. Niks zweverig, lekker concreet en ‘to the point’. Hij is een scherpe sparringpartner. Een aanrader, gewoon doen!

Roelof Westerbeek Algemeen Directeur LBS Emmen BV

‘Keuzes maken:  soms vanuit het hoofd, soms vanuit het hart. Waar ga ik het verschil maken? Ivo is geweldige business coach.’

Wilbert Leermakers Verkoopdirecteur

Praktische inzichten op een prikkelende manier presenteren is een kunst. Ivo beheert die kunst als geen ander.’

Jos Burgers Bestsellerauteur en veelgevraagd spreker

Zelden zo’n fijn mens ontmoet met de gave snel en eerlijk inzicht te geven in wat er écht moet gebeuren of veranderen om je persoonlijke & zakelijke doelstellingen te behalen. Positief confronterend op een begrijpelijke, respectvolle en humorrijke manier. Nooit ongemakkelijk en heel effectief.

Victor De Reuver CEO

Aanscherpen van mijn plannen. Helder krijgen wat ik werkelijk wil bereiken. En kiezen! Ivo is een inspirator en business coach in één, na 1 uurtje ‘ballen’ ga je vol energie de deur weer uit.

Joyce Rademaker Directeur/Eigenaar F&J Webcreation

Ivo heeft als business coach een enorme bagage in het coachen van mensen om met hun bedrijf commercieel sterker te worden. Met zijn hands on, bak aan ervaring en doortastendheid legt hij de vinger met een enorme dosis humor en nuchterheid op de juiste plek.

Michel Kolenbrander Ondernemer De Plekkenmakers

Ivo is een wijze en innemend man die zijn (praktische) talenten gebruikt om mensen echt verder te helpen. Door zijn persoonlijke aanpak brengt hij mensen en organisaties naar een nieuw level. Hij weet als business coach snel tot de kern door te dringen en helpt je met het creëren van oplossingen die verder gaan dan je zou verwachten.

Guido Mangnus Ondernemer

Ik heb Ivo als business coach gevraagd toen ik op een tweesprong zat met mijn bedrijf. Of verder groeien met meer personeel of niet. Ivo legt heel duidelijk en prettig zaken bloot die je soms zelf niet (meer) ziet. Ook qua positionering en pricing heb ik veel aan Ivo’s expertise gehad. Ik heb Ivo als zeer prettig ervaren. No-nonsense en met praktische tips.

Arnoud Kuipers Ondernemer 123Aftersales

Ivo schept de voorwaarden om dichter bij jezelf te komen. Al wandelend in de natuur en door de oprechte gesprekken leer je de drijfveren kennen die er voor jezelf echt toe doen. Het is vertragen om vervolgens met nieuwe energie verder te gaan.

Jos Koopman Directeur ForFarmers NV

‘Ivo zorgt voor krachtige reality check. Hij schudt de boel wakker.’

Eva Klein-Giorgi Directeur-bestuurder

Ivo is geen business coach van 13 in een dozijn. Ivo heeft mij met mijzelf geconfronteerd en daarmee mijn ontwikkelproces ingang gezet.  Hij is een taalvirtuoos. Altijd is hij op zoek naar de juiste en meest impactvolle wijze van het formuleren van een situatie of advies.

Johan Mulder HR directeur IJB Groep B.V.
Neem vandaag contact met mij op

Je zal worden verleid door de gedachte dat nu niet het juiste moment is.

Maar wanneer ga je echt aan de slag?