DE VOLGENDE STAP VAN JOUW BEDRIJF KRAAKHELDER

0
UUR
0
ONDERNEMERS
0
BUSINESS COACHES
0
MOOIE PLEK

DE VOLGENDE STAP VAN JOUW BEDRIJF KRAAKHELDER

Met zes ondernemers en twee ervaren business coaches sparren op een inspirerende plek over de volgende stap van jouw bedrijf. 

Even weg van alles. Volledige onderdompeling. Geen afleiding. Terugkomen met nieuwe inzichten, een aangescherpte focus én een actieplan. 

Helderheid over wat er moet gebeuren aan je positionering, je communicatie, je sales, je website en je strategie zodat jouw bedrijf kan opvallen, aantrekken en doorgroeien.

Deze 48 uur is ideaal voor ondernemers die zelfstandig of met hun team tussen de € 0,5 – 3 miljoen omzet hebben per jaar.

herken jij als ondernemer
Het volgende?

# 1

De waan van de dag is groot. Je werkt hard in je bedrijf. Het werken aan je bedrijf schiet er steeds bij in.

Je wilt nu echt eens de tijd vrijmaken om te werken aan je toekomst.

# 2

Je mist een goed klankbord in jouw omgeving om te sparren over jouw dilemma’s, uitdagingen en strategie.

Ervaringen uitwisselen met vijf andere ondernemers en twee business coaches spreekt jou wel aan.

# 3

Je hebt moeite om focus te vinden en te bepalen welke richting je op wilt met je bedrijf. 

Je wilt sparren over de opties en mogelijkheden. De juiste keuzes maken.

# 4

Je website moet nodig aangepast worden. Maar wat wordt jouw opvallende en onderscheidende boodschap?

Je wilt jouw positionering kritisch bekijken en aanscherpen.

# 5

Je vindt het moeilijk om kort en krachtig te vertellen wat jou anders maakt dan de rest en waarom klanten voor jou moet kiezen.

Laat je spiegelen door 5 andere ondernemers en 2 businesscoaches. Een frisse blik van buiten helpt. 

 

# 6

Je wilt twee onvergetelijke dagen beleven met anderen ondernemers. Jouw ervaring delen. Verhalen horen van anderen. En antwoord krijgen op jouw ondernemersvragen.

Creëer jouw eigen doorbraak. 

 

waarmee je 48 uur aan de slag gaat
samen met 6 ondernemerS &
2 ERVAREN business coaches

HELDERE DOELEN & GROEIENDE AMBITIES


Terug naar de tekentafel. Wat worden je doelen en ambities voor de komende periode? Wie wil je zijn voor wie? Waar ga je voor? Welk verschil wil jij maken in de ogen van de klant? Hoe wil je gezien en ervaren worden?

Zonder doelen en ambities doe je maar wat.

KRAAKHELDERE POSITIONERING & VLIJMSCHERPE COMMUNICATIE

Het aanscherpen van jouw positionering. Wereldkampioen op een potloodpunt. Als de nummer 1 in jouw (niche)markt gezien en gevonden worden. Vlijmscherp de belofte aan jouw klant verwoorden. In pakkende woorden en rake zinnen.

Ontwikkel communicatie die raakt en verkoopt.

AANGESCHERPTE FOCUS & DAADKRACHTIGE ACTIES

Keuzes maken hoe je jouw volgende stap daadwerkelijk gaat zetten. Wat ga je nog wel doen en wat niet meer. Zodat je weet wat je moet doen de eerst komende maandag. Want Resultaat = Focus – Afleiding.

Focus gaat voor groei zorgen. 

21 t/m 23 januari 2021 (19.00 - 19.00 uur)

gesprekken bij het kampvuur, nieuwe inzichten, aangescherpte focus

Op donderdagavond maken we kennis bij het kampvuur. Vrijdag en zaterdag beginnen we om 07.00 uur en werken we door tot 20.00 uur. Tussendoor ontspanning en reflectie. Dat betekent één dag van jouw drukke werkweek en één dag van jouw welverdiende weekend.

Investering: € 4.800,- excl. BTW. Dit bedrag is inclusief overnachting op eigen kamer, alle maaltijden, 1-op-1 intakegesprek en terugkomdag.

Looking forward to see you.

Ivo

SAmen met Michel
conceptontwikkelaar & merkstrateeg

Deze 48 uur verzorg ik samen met Michel Kolenbrander. Michel is conceptontwikkelaar & merkstrateeg. Maar nog veel belangrijker. Een collega die heel goed is in procesbegeleiding. Heel creatief is, anders denkend en een perfecte aanvulling op mijn enthousiasme.

Ondernemers
over de resultaten van mijn coaching

Zelden zo’n fijn mens ontmoet met de gave snel en eerlijk inzicht te geven in wat er écht moet gebeuren of veranderen om je persoonlijke & zakelijke doelstellingen te behalen. Positief confronterend op een begrijpelijke, respectvolle en humorrijke manier. Nooit ongemakkelijk en heel effectief.

Victor De Reuver CEO

Ivo weet een geweldige balans te vinden tussen vragen stellen en ook input geven. Niks zweverig, lekker concreet en ‘to the point’. Hij is een scherpe sparringpartner. Een aanrader, gewoon doen!

Roelof Westerbeek Algemeen Directeur LBS Emmen BV

Zelden zo’n fijn mens ontmoet met de gave snel en eerlijk inzicht te geven in wat er écht moet gebeuren of veranderen om je persoonlijke en/of zakelijke doelstellingen te behalen. Positief confronterend op een begrijpelijke, respectvolle en humorrijke manier. Nooit ongemakkelijk en heel effectief. Bedankt Ivo.

Victor de Reuver Algemeen Directeur

‘Keuzes maken:  soms vanuit het hoofd, soms vanuit het hart. Waar ga ik het verschil maken? Ivo is geweldige coach.’

Wilbert Leermakers Verkoopdirecteur

Ivo is een ervaren sparringpartner, die door de juiste vragen te stellen, je bepaalde zaken laat inzien zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Dit doet hij respectvol en met humor en als het moet confronterend.

Tobias Sikkema Ondernemer

Ivo is een geweldige coach, zowel voor business ontwikkeling als ook voor persoonlijke ontwikkeling. Hij weet op een mooie manier de vinger op de zere plek te leggen en bied concrete handvatten hoe hier mee om te gaan.

Vincent Berkhout COO

Ivo schept de voorwaarden om dichter bij jezelf te komen. Al wandelend in de natuur en door de oprechte gesprekken leer je de drijfveren kennen die er voor jezelf echt toe doen. Het is vertragen om vervolgens met nieuwe energie verder te gaan.

Jos Koopman Directeur ForFarmers NV

Ivo is geen coach van 13 in een dozijn. Ivo heeft mij met mijzelf geconfronteerd en daarmee mijn ontwikkelproces ingang gezet.  Hij is een taalvirtuoos. Altijd is hij op zoek naar de juiste en meest impactvolle wijze van het formuleren van een situatie of advies.

Johan Mulder HR directeur IJB Groep B.V.

Ivo heeft een enorme bagage in het coachen van mensen om met hun bedrijf commercieel sterker te worden. Met zijn hands on, bak aan ervaring en doortastendheid legt hij de vinger met een enorme dosis humor en nuchterheid op de juiste plek.

Michel Kolenbrander Ondernemer De Plekkenmakers

Aanscherpen van mijn plannen. Helder krijgen wat ik werkelijk wil bereiken. Een strakke propositie neerzetten. En kiezen! Ivo is een inspirator, na 1 uurtje ‘ballen’ ga je vol energie de deur weer uit.

Joyce Rademaker Directeur/Eigenaar F&J Webcreation

Praktische inzichten op een prikkelende manier presenteren is een kunst. Ivo beheert die kunst als geen ander.’

Jos Burgers Bestsellerauteur en veelgevraagd spreker

Ik heb Ivo gevraagd toen ik op een tweesprong zat met mijn bedrijf. Of verder groeien met meer personeel of niet. Ivo legt heel duidelijk en prettig zaken bloot die je soms zelf niet (meer) ziet. Ook qua positionering en pricing heb ik veel aan Ivo’s expertise gehad. Ik heb Ivo als zeer prettig ervaren. No-nonsense en met praktische tips.

Arnoud Kuipers Ondernemer 123Aftersales

‘Ivo is een aanrader!’

Frank de Jong Directeur/eigenaar

Ivo heb ik als een scherpe, integere en recht door zee man mogen leren kennen. In een relatief korte tijd weet hij de (pijn)punten te benoemen waardoor ik grote stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling hebt gemaakt. En na een wandeling door de Weerribben maakt dat je met een heldere geest weer huiswaarts gaat.

Arianne Wondergem Ondernemer

‘Ivo zorgt voor krachtige reality check. Hij schudt de boel wakker.’

Eva Klein-Giorgi Directeur-bestuurder

Ivo is een wijze en innemend man die zijn (praktische) talenten gebruikt om mensen echt verder te helpen. Door zijn persoonlijke aanpak brengt hij mensen en organisaties naar een nieuw level. Hij weet snel tot de kern door te dringen en helpt je met het creëren van oplossingen die verder gaan dan je zou verwachten.

Guido Mangnus Ondernemer
Neem vandaag contact met mij op

Je zal worden verleid door de gedachte dat nu niet het juiste moment is.

Maar wanneer ga je echt aan de slag?

En dit is toch supercool om te doen!

 

WhatsApp chat